Publisert

Sexleketøyekspertens favoritter

Lurer du på hvilke sexleketøy som er de beste?

Alt du finner på Cpunktet.no er nøye utplukket av meg. Jeg anbefaler kun de produktene jeg mener er de beste. Her får du noen utvalgte bestselgere og favoritter. Alle er deilige, så velg den du synes frister mest.

Klitorisstimulatoren damene elsker – Womanizer Liberty

Forestill deg at du står på ski ned en rolig bakke, og plutselig kommer det et bratt uforutsett heng … Du har ikke sjans til å stoppe, og bare hyler ut av skrekkblandet fryd! Sånn fungerer en Womanizer. Du kommer raskt og utrolig sterkt, og det er lett å komme igjen og igjen.

Womanizer er utvilsomt den største snakkisen når det kommer til sexleketøy. Damer som har en elsker den – de får stjerner i øynene når den nevnes. Alle andre blir tente som lys, for hvordan virker denne fantastiske klitorisstimulatoren? 

Womanizer sutter på klitoris gjennom gjennom berøringsløse og pulserende trykk-bølger, og gir orgasmer lett som bare det. I motsetning til en vibratore er denne mest effektiv og intens på lavere nivå. Vidunderet har blitt kåret til «Best i test» og «Testvinner» flere ganger, fordi den sender deg rett til topps, på en måte du aldri har opplevd før.

Har du lyst til å dra på litt ekstra, bør du sjekke ut Womanizer Premium. Den er lydløs og aktiveres først når du setter den på klitoris. Genialt, ikke sant?

Kjøp eller les mer om Womanizer Liberty her. Du får den i flere farger og varianter.

Bestselgeren The Swan Wand kan brukes i begge ender. Den masserer skikkelig godt.

Gir dype og lange orgasmer – The Swan Wand

Personlig mener jeg at et hvert hjem burde ha en The Swan Wand, fordi alle virkelig elsker effekten av det. Hvis du aldri har hatt en orgasme før, eller opplever at det er litt strevsomt å nå toppen, er dette apparatet løsningen. Det er kraftig og dypt masserende, så orgasmene aldri langt unna, og hvor kult er ikke det?

The Swan Wand kan brukes i begge ender. Den tykkeste til å massere klitoris og vulva – ja faktisk hele kroppen. Den smaleste er for å stimulere G-punktet. Den gir så gode vibrasjoner, at du ikke trenger å putte den inn for å oppleve G-punktorgasmen. Klem den bare mot vaginaåpningen, og kjenn hvordan du flommer over. Ja – du kan selvfølgelig bruke den med en partner.

Det er ikke uten grunn at denne orgasmemaskinen har blitt kåret til “Best i test” og fått terningkast 6 i andre forbrukertester. Den gir nemlig de dypeste og deiligste klitorisorgasmer, G-punktsorgasmer, ja til og med sprutorgasmer,  helt uten stress.

Kjøp og få orgasmetipsene til The Swan Wand her

Deilig i senga! Fun Factory Stubby Moody er en klassiker jeg aldri går lei

Oppgradert og deiligere – Fun Factory Stubby Moody

Jeg elsker G-punktsvibratoren Fun Factory Stubby Moody. Ja jeg gjør det, fordi den er så deilig i senga, og i dusjen. Den har vært utrydningstrua flere ganger, men jeg har mast, og mast, og mast på Fun Factory, om at de ikke må finne på å ta denne vibratoren ut av produksjon, noe som skjedde i sommer.

Heldigvis tok de til fornuft. Minne bønner ble hørt, for nå er den her igjen. Det hjelper å være venn med de beste folka på den sjarmerende sexleketøy-fabrikken i Bremen. Tysk kvalitet. Da skjønner du.

Best i test
Det er ikke bare jeg som er glad i denne modellen. Fun Factory Stubby Moody har tidligere blitt stempla som «Best i test» flere steder, blant annet hos KK.no, som mente dette:

– Etter å ha stiftet bekjentskap med denne kraftige pluggen, er det ingen tvil om hva jeg tar med på en øde øy om jeg bare får velge én ting. Ja, jeg er klar over at jeg omtaler vibratoren som enperson, men jeg begynner nesten å tro at den har sjel. Han vet i alle fall nøyaktig hva jeg trenger. Her kommer orgasmene på rad og rekke.

Les mer om og kjøp Fun Factory Stybby Moody her.


Bedre enn ekte vare? Det kommer an på hvem som suger, haha. Tenga Flip Hole har i alle fall et veldig godt rykte.

Maksimal nytelse for mennTenga Flip Hole

– Tenga Flip Hole er helt syk! Jeg elsker oralsex, og denne kjennes ut som å få en ekte blowjob! Vakuumet gjør at den kan bli skikkelig tight. Enkel å rengjøre er den også, mente testkaninen som var så fornøyd at han ga Tengaen terningkast 6!

Tenga Flip Hole er et av verdens mest solgte onaniprodukter, fordi den er designet for å gi penis maksimal nytelse. På innsiden er den fylt av bløt og knudrete silikon, noe som kan gi bedre nytelse en “the real ting”.

En annen viktig grunn til at Tenga Flip Hole har blitt en bestselger, er at du finner ikke et tilsvarende leketøy for menn, som er like lett å holde ren. Du åpner den på midten som en bok, påfører glidemiddel, og nyter i fulle åndedrag. Når du er ferdig åpner du den på nytt, skyller den ren, og lar den tørke før du legger den bort til neste gang du får lyst.

Se video av Tenga Flip Hole, og kjøp den her.

Lovense Lush 2 er en frekk liten sak det er gøy for par å leke med, enten dere er på kino eller på hver deres kant av landet.

Opphissende leketøy for begge parterLovense Lush 2

– Når jeg går på fest hender det at jeg putter inn et vibrerende egg, og kaster fjernkontrollen over til typen. Det er alltid like gøy når han skrur det på. Jeg klarer nesten ikke å stå på beina, fortalte den sprudlende dama jeg møtte en gang, og hun er ikke alene om å digge det.

Trådløse sexleketøy er utrolig populært blant par, og med oppgraderte Lovense Lush 2, vil dere få det gøy både i- og utenfor senga. Dere trenger ingen fjernkontroll, for den styres via klokka, nettet, eller med en app som du laster ned på mobilen. Med denne får dere spenning og sex, selv om dere skulle bo på hver deres kant av landet.

Det fine med akkurat dette trådløse egget, er at det er ergonomisk designet, og behagelig å bruke, og så masserer det G-punktet godt. Det har mange morsomme tilleggsfunksjoner óg, som at dere f.eks. kan synkronisere det til musikk, eller stemmen til den som har kontrollen.

Kjøp og få mer info om Lovense Lush 2 her

Kvalitetsmessig er Fun Factory Miss Bi helt rå. Den treffer klitoris og G-punktet spot on!

Verdens beste rabbitvibratorFun Factory Miss Bi

Denne er bare så utrolig bra! Miss Bi fra Fun Factory er den beste rabbitvibratoren jeg noen gang har hatt sex med. Og jeg overdriver ikke. Designerne til Fun Factory vet hva de driver med. Bestselgeren Miss Bi er gjennomtenkt til fingerspissene. Den er ergonomisk designet og har en fin krumning, noe som gjør at den treffer G-punktet og klitoris – spot on!

Den går liksom rett inn i sentralnervesystemet ditt, og tar over kontrollen av kroppen din helt. Motorene gir dype vibrasjoner, noe som gjør at du får de deiligste orgasmer utrolig lett. Poenget med en vibrator er ikke at du skal komme så fort, men det er jo kult at den har mye å gå på.

Kvalitetsmessig er Miss Bi helt rå. Alt med denne, helt fra esken den kommer i, til selve produktet og nytelsen den gir, imponerer. Det var nok derfor den i 2016 vant Red Dot pris, for beste design.

Kjøp den deiligste rabbitvibratoren Fun Factory Miss Bi her. Du får den i flere fine farger.

Liten og søt, men skinnet bedrar. Je Joue Mimi Soft er en hissigpropp

Perfekt for nybegynnere – Je Joue Mimi Soft

– Dama mi og jeg debuterte med Mimi i går. Det ble en knallsuksess. Gaven ble veldig godt mottatt, og vil bli brukt heftig i tiden fremover! skrev en kunde helt uoppfordret til meg i en mail. Det er nemlig ikke bare jenter som har glede av en god klitorisstimulator. Det har gutta óg – når de får være med på leken.

Elegante Mimi Soft fra Je Joue, er det perfekte leketøyet for nybegynnere, eller for deg som liker klitorismassasje, og hvem gjør ikke det? Det vibrerer dypt og godt, selv om det er lite – det får plass inne i hånda. Et annet pluss er fasongen. Det er ovalt og flatt, og vil derfor ikke ta noe særlig plass i mellom dere.

Je Joue Mimi Soft ble for noen år siden kåret til beste klitorisvibrator av magasinet Good Housekeeping. 77 av 100 testpersoner valgte fine Mimi til sin favoritt.

Se video og kjøp Je Joue Mimi Soft fra Cpunktet.no. Du får den i flere delikate farger.

Je Joue Mio er deilig for par, fordi den gir så god massasje

Sammen blir dere dynamitt – Je Joue Mio

Penisringen Mio er en deilig favoritt når det kommer til vibrerende penisringer. Hovedgrunnen til det, er at den funker veldig bra, i tillegg til at den ser veldig fin ut. Med denne får klitoris massiv stimuli, og ereksjonen et boost som gjør penis hardere. Hvert støt blir en fryd. Sammen blir dere dynamitt.

Hvis du som dame har glede av å sitte øverst, kan jeg garantere at denne lille dingsen vil gjøre rideturen mye deiligere: Bruk hoftene, knip med rompeballene, og støt klitoris mot penisringen, med den kraften og det tempo du selv liker.

Selv om penisringvibratoren i hovedsak er til bruk under selve samleiet, kan den fint brukes som en vanlig klitorisstimulator, og på kroppens andre erogene soner for den sakens skyld. Hold den mellom fingrene og la den gå på oppdagelsesferd, over din egen eller partnerens kropp.

Kjøp og se demonstrasjonen av Je Joue Mio på Cpunktet.no. Den kommer i flere farger.