Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

Om Cecilie Kjensli

Cecilie Kjensli

For mange er jeg kjent som den frittalende jenta fra media som snakker rett frem om sex uten å gjemme meg bak halvtygde undersøkelser og lunken empiri. Jeg er en halvstudert røver og når det kommer til jobben som Sexinspirator er jeg selvlært.

I mine forsøk på å inspirere folk til mer sex i hverdagen, byr jeg på egne og andres erfaringer, for skal vi få en realistisk forståelse av sex er det viktig at vi lærer av hverandre.

Hør gjerne "Jentene med sexleketøyene" her. Fra da jeg var på NRK radio.

Sexleketøy-ekspert
Gjennom snart 20 år har jeg opparbeidet meg høy kompetanse på hvilke sexleketøy som gir best nytelse, enten som singel eller i sammen, så handler du fra Cpunktet.no får du de fineste varene håndplukket av meg. Jeg er opptatt av kvalitet og god design, men det hjelper ikke å bare se bra ut. Det viktigste er selvfølgelig at godsakene er deilige og fremmer herlige orgasmer, og det kan jeg love at de gjør.  

Foredrag og utdrikningslag

Jeg er tidligere Cupido-redaktør og har reist landet rundt og forelest for leger, sexologer, medisinerstudenter og helsepersonell.

Jeg har også i flere år kursa vordende bruder - og brudgommer - i kunsten å opprettholde temperaturen i parforholdet. Grunntanken er å spre informasjon om at seksuell nytelse er for alle og kan oppleves på mange måter.

Ønsker du/dere at jeg skal holde ”Cecilies brudeskole” på utdrikningslag eller komme hjem til dere for en ”Inspirerende aften” er det bare å ta kontakt for mer informasjon.

Personlig service
Trenger du veiledning eller hjelp til hva du skal kjøpe i nettbutikken, må du gjerne sende meg en mail. Jeg gir personlig service til alle.

Kontakt Cecilie Kjensli her

SEX fra Ah til Åh ...
Etter mange år som sexinspirator ble jeg forespurt om å lage en håndbok for sexlivet, og det sa jeg selvfølgelig ja til. Resultatet ble "SEX fra Ah til Åh …" en sex-kokebok både for deg som liker det mildt og for deg som foretrekker det hot i senga. Boka er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier fra meg selv. Og selve rosinen i pølsa: Oppskriftene har orgasmegaranti!

Kjøp boka SEX fra Ah til Åh ... her

Blogg
Jeg har selvfølgelig en blogg. Jeg var faktisk en av Norges første betalte bloggere en gang i tiden, for Nettavisen. I bloggen får du inspirasjon og gode ideer til hvordan berike sexlivet ditt.

Les bloggen min her

Intervjuer
Er du mere nysgjerrig på hvem jeg er, finner du noen intervjuer med meg her: