Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

Tickler Choosy Smooth Operator g-punkt vibrator

Tickler Choosy Smooth Operator g-punkt vibrator

G-punktvibrator med kraftig motor, som tilfredstiller igjen og igjen.
 • Solid vibrator for klitoris og g-punkt
 • Gir dype vibrasjoner uten å bråke
 • Har 2 motorer, 6 vibrasjonsprogram, og trinnløs styrke
 • Choosy er vanntett og oppladbar, og er en helstøpt og tvers igjennom flott vibrator!
 • Choosy Smooth Operator er designet av den anerkjente sexleketøydesigneren Eric Kalén, som har formgitt flere ikoniske sexleketøy

Les hele beskrivelsen her

Lagerstatus: På lager

kr 1 195,00
ELLER
Detaljer

Detaljer

Deilig og allsidig
Choosy fra svenske Tickler er en elegant og solid g-punktvibrator, som du vil kunne få masse glede av. Den er laget av myk silikon, noe som gjør den fast, men tøyelig og bøyelig, og det er derfor den er så deilig å bruke.

Den har to sterke motorer – én i tuppen og én på midten – og den gir dype og sterke vibrasjoner, uten at den lager noe bråk av den grunn. Med denne får du en allsidig og stillegående vibrator som er herlig på klitoris utvendig og som som kan massere og gi det rette presset mot g-punktet, hvis du ønsker det. Best av alt: den aldri går lei ;)

Få G-punkt orgasme
Trikset for å oppnå g-punkts orgasme er utrolig enkelt med vibrator. Den gjør hele jobben, men du må kinpe knipe knipe, og presse vibratoren opp mot klitoristuppen. Masser først klitoris til du er skikkelig kåt og klar. Smør den lille assistenten din inn med litt glidemiddel hvis du ikke er fuktig nok selv. Før den rolig halvveis inn på lav hastighet, og klem til med underlivsmusklene. Knip og slipp om hverandre, og press vibratoren opp mot magen, mens du kniper til også med rumpeballene. Bruk gjerne fingrene i tillegg på klitoris. Alt lar seg kombinere.

Når magen kjennes ut som om den smelter og orgasmen nærmer seg, kan du enten gi full guffe eller redusere trykket og vibrasjonene for å holde på spenningene lenger. Hemmeligheten er altså å knipe og presse. 

Enkel å bruke

Knappene til Choosy er enkle og intuitive, sånn at du lett kan kontrollere den og få massasjen slik du foretrekker det. Den har seks forskjellige vibrasjonsmønstre, så hvor kraftig eller mykt du vil at den skal massere, er helt opp til deg selv. Oppladbar og vanntett er den forresten også. Skandinavisk design Snazzy er en vibrator i Smooth Operator-serien til Tickler. Den er teknisk avansert, allsidig og funksjonell, men allikevel veldig enkel å bruke. Alle vibratorene i serien er i diskré farger og kommer i fine bokser. En liten silkepose til oppbevaring av godsaken følger med, og det gjør den ekstra fin å gi bort i gave.

Bruk den når du er alene, men også når du er sammen med en partner. Med denne i hånden, kan du komme når du selv vil, og det er jo ikke akkurat en bakdel at den er så lekker og diskre.

Dype vibrasjoner
Choosy fra svenske Tickler gir dype og sterke vibrasjoner, uten at den lager noe bråk av den grunn. Knappene er enkle og intuitive, sånn at du lett kan kontrollere den og få massasjen slik du foretrekker det. Den har seks forskjellige vibrasjonsmønstre, så hvor kraftig eller mykt du vil at den skal massere, er helt opp til deg selv. Oppladbar og vanntett er den forresten også.

Skandinavisk design
Choosy er en vibrator i Smooth Operator-serien til Tickler. Den er teknisk avansert, allsidig og funksjonell, men allikevel veldig enkel å bruke. Alle vibratorene i serien er i diskré farger og kommer i fine bokser. En liten silkepose til oppbevaring av godsaken følger med, og det gjør den ekstra fin å gi bort i gave.

Smooth Operators-vibratorene er designet av den anerkjente sexleketøydesigneren Eric Kalén, som har lang erfaring med design, utvikling og produksjon. Han er pioneren som utfordret den stereotype måten å tenke sexleketøy på, og som satte ny standard ved å tilføre leketøyene et moderne og stilrent skandinavisk design. Han designet til eksempel LELO sine ikoniske vibratorer; Lily, Elise og Gigi. Disse var tidligere bestselgere i nettbutikken, så hvis du setter pris på kvalitet og god design, vil ikke "The Smooth Operators" bli noen skuffelse. Heller tvert i mot.

Premium kvalitet
Vibratorene til Tickler - The Smooth Operators - har de sterkeste og mest stillegående motorene på markedet. Vibratorene er laget av medisinsk silikon, og produksjonen er sertifisert og holder samme standard som produksjonen av medisinske produkter. Tickler er de eneste i verden som oppfyller disse kravene, foreløpig.

Produktinformasjon
 • Produsent: Tickler
 • Størrelse: 19,5 x 4 x 3 cm
 • Materiale: Myk og fleksibel silikon
 • Motor: 2 stk.
 • Vibrasjoner:Variabel hastighet. 6 vibrasjonsmønstre
 • Oppladbar: Ja. Via USB. Kabel følger med
 • Brukstid: 1 time
 • Vanntett: Ja
 • Oppbevaringsetui: Ja

Tilbake til toppen

Alltid på C·punktet

Spør Cecilie

Cecilie Kjensli står bak utvalget i butikken.
Kontakt eller les mer om Cecilie her

Anonym pakke

Vi vet at diskresjon er viktig for deg.
 Les om hvordan pakken sendes her

Åpent kjøp

Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Les flere gode grunner til å handle hos oss

Rask levering

Vi sender normalt ut varer hver dag.
Les mer om frakt og levering her

Trygg handel

Din sikkerhet er svært viktig for begge parter.
Mer om betaling og personvern her

Få kr. 100,- i rabatt!

Meld deg på nyhetsbrev, og få kr. 100,- i rabatt