Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

Tickler Snazzy Smooth Operator klitorisvibrator

Tickler Snazzy Smooth Operator klitorisvibrator

Anbefales! Stimulerer klitoris deilig fra begge sider, toppen inkludert.

 • Elsk! Klitorisvibratoren ploger mykt inn mellom kjønnsleppene og kiler klitoris fra begge sider, toppen inkludert
 • Den gir de dypeste og kraftigste vibrasjoner
 • Vibratoren er oppladbar og vanntett
 • Den kommer i en fin eske, med oppbevaringsetu og usb-lader
 • Snazzy Smooth Operator er designet av den anerkjente sexleketøydesigneren Eric Kalén, som har formgitt flere ikoniske sexleketøy

Les hele beskrivelsen her

Lagerstatus: På lager

kr 1 099,00
ELLER
Detaljer

Detaljer

Anatomisk utformet
Snazzy Smooth Operator er en herlig, oppladbar klitorisvibrator som ikke bare ser utrolig fin ut. Den er så klart deilig å bruke òg. Det spesielle med denne fine vibratoren, som kan gi deg orgasme på orgasme helt uanstrengt, er den gjennomtenkte anatomiske formen.

Helt herlig
Det som gjør denne lille Smooth Operatoren så fin, er den lille gropen og de to myke silikonleppene, som ender i en myk og rund tupp. Den er laget sånn for at du skal kunne ha klitoristuppen nede i den glatte gropen mens den durer og masserer i vei. La den og gli opp og ned, og kjenn hvor godt det er når leppene til vibratoren masserer klitoris fra siden. Masser i sirkler eller rugg sideveis, eller press tuppen inn mot sjedeåpningen. Bruk gjerne et godt glidemiddel, så få du en enda smoothere opplevelse.

Bruk den når du er alene, men også når du er sammen med en partner. Med denne i hånden, kan du komme når du selv vil, og det er jo ikke akkurat en bakdel at den er så lekker og diskre.

Dype vibrasjoner

Snazzy fra svenske Tickler gir dype og sterke vibrasjoner, uten at den lager noe bråk av den grunn. Knappene er enkle og intuitive, sånn at du lett kan kontrollere den og få massasjen slik du foretrekker det. Den har fire forskjellige vibrasjonsmønstre, så hvor kraftig eller mykt du vil at den skal massere, er helt opp til deg selv. Oppladbar og vanntett er den forresten også.

Skandinavisk design
Snazzy er en vibrator i Smooth Operator-serien til Tickler. Den er teknisk avansert, allsidig og funksjonell, men allikevel veldig enkel å bruke. Alle vibratorene i serien er i diskré farger og kommer i fine bokser. En liten silkepose til oppbevaring av godsaken følger med, og det gjør den ekstra fin å gi bort i gave.

Smooth Operators-vibratorene er designet av den anerkjente sexleketøydesigneren Eric Kalén, som har lang erfaring med design, utvikling og produksjon. Han er pioneren som utfordret den stereotype måten å tenke sexleketøy på, og som satte ny standard ved å tilføre leketøyene et moderne og stilrent skandinavisk design. Han designet til eksempel LELO sine ikoniske vibratorer; Lily, Elise og Gigi. Disse var tidligere bestselgere i nettbutikken, så hvis du setter pris på kvalitet og god design, vil ikke "The Smooth Operators" bli noen skuffelse. Heller tvert i mot.

God kvalitet
Vibratorene til Tickler - The Smooth Operators - har de sterkeste og mest stillegående motorene på markedet. Vibratorene er laget av medisinsk silikon, og produksjonen er sertifisert og holder samme standard som produksjonen av medisinske produkter. Tickler er de eneste i verden som oppfyller disse kravene, foreløpig.

Produktinformasjon
 • Produsent: Tickler
 • Størrelse: 13 x 4 x 2 cm
 • Materiale: Myk og fleksibel silikon
 • Motor: 1 stk.
 • Vibrasjoner: Variabel hastighet. 4 vibrasjonsmønstre
 • Oppladbar: Ja. Via USB. Kabel følger med
 • Brukstid: 1 time
 • Vanntett: Ja
 • Oppbevaringsetui: Ja

Tilbake til toppen

Alltid på C·punktet

Spør Cecilie

Cecilie Kjensli står bak utvalget i butikken.
Kontakt eller les mer om Cecilie her

Anonym pakke

Vi vet at diskresjon er viktig for deg.
 Les om hvordan pakken sendes her

Åpent kjøp

Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Les flere gode grunner til å handle hos oss

Rask levering

Vi sender normalt ut varer hver dag.
Les mer om frakt og levering her

Trygg handel

Din sikkerhet er svært viktig for begge parter.
Mer om betaling og personvern her

Få kr. 100,- i rabatt!

Meld deg på nyhetsbrev, og få kr. 100,- i rabatt