Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

Bodywand magic wand vibrator

Bodywand magic wand vibrator

Orgasmemaskinen klitoris og G-punktet vil elske! Når størrelsen faktisk teller.

 • Vibratoren gir dype og deilige vibrasjoner
 • Har ett stort og mykt hode klitoris vil elske
 • Styrken og vibrasjonsprogrammene kan justeres
 • Med lang ledning. Går aldri tom for energi
 • En anvendelig orgasmemaskin. Les orgasmetipsene under

Les hele beskrivelsen her

Lagerstatus: På lager

Før kr 995,00

kr 895,00

ELLER
Detaljer

Detaljer

Massive vibrasjoner
Når mannfolket legger seg ut i venstrefila og drar på så lett som ingen ting i forbikjøringer, så skjønner jeg hvorfor han digger amerikaner’n sin. Lyden og kraften fra V8-er’n er bare så utrolig deilig å kjenne på. Den samme følelsen får jeg av den nye orgasmemaskinen Bodywand Magic Wand, som gir tunge og massive vibrasjoner, selv på lav styrke.

Den feteste utgaven
Når det gjelder bil, så er jeg ikke så nøye på det. Jeg kjører rundt i en gammel Opel Corsa med symaskinmotor, som er billig i drift og holder til sitt bruk. Jeg passer ikke så godt på den, og det kan straffe seg. I fjor røyk toppakninga, fordi jeg hadde glemt å fylle på vann. Motoren kokte på motorveien, og for å få kjørt til bensinstasjonen noen hundre meter unna, ble jeg nødt til å helle øl på den for å få kjølt den ned.

I nettbutikken min derimot, er jeg kresen. Nåløyet er trangt for hva jeg slipper igjennom, men vibratoren Bodywand klarte det. Den kommer i flere utgaver, og dette er den feteste.

Tips for heftige orgasmer
Bodywand Magic Wand er like deilig på lav som høy styrke. Jeg liker særlig godt at den gir så dyptgående vibrasjoner, selv når den går på tomgang. At den ikke er oppladbar og går på strøm, er ikke noe problem. Den har en 3 meter lang ledning, og må aldri lades, så denne kan du ha i årevis.

Det store lilla hodet på vibratoren sprer vibrasjonene godt ut over hele kjønnet. Hold den mot venusberget og la vibratoren stimulere klitoris indirekte, eller klem klitoris fra siden via de ytre kjønnsleppene. Gå gjerne rett på sak hvis du klarer det, men hold igjen når du kjenner at det kommer til å gå for deg. Klem den da mot kjønnsåpningen, for har du ikke opplevd en G-punkt orgasme før, vil du i hvert fall gjøre det nå.

Elsket av alle damer
Bruk den alene, eller sammen med den du ligger med. Har du type, smetter du den inn mellom bena når han penetrerer deg. Ligg på den når han tar deg bakfra, eller hold den mot klitoris når du sitter oppå og rir. Er dere to damer, tar dere den bare i mellom dere. Klem den mot rompa også. Jeg lover at den er digg.

Denne typen vibrator er elsket av damer og sexologer verden over, fordi den alltid leverer. Har du aldri hatt en orgasme før, eller opplever at den er så alt for langt unna, vil Bodywand være løsningen. Alle damer burde ha en, for med denne i hånden er du helt sjef, og det er bare å komme igjen, og igjen og igjen. Les bare hva en dame skrev til meg etter å ha kjøpt Bodywand:

– Bodywand funker som bare det! Jeg har strevd med å få orgasme I alle år, men med denne kommer jeg i løpet av få minutter. At jeg ikke har prøvd noe sånt før! Jeg er 46 år ...

Produktinformasjon

 • Sterkest i klassen
 • Elektrisk apparat
 • 27 cm lang
 • 3 meter ledning
 • Av plast og silikon
 • 8 vibrasjonsmønster
 • Styrken kan reguleres
 • Ikke vanntett

Tilbake til toppen

Alltid på C·punktet

Spør Cecilie

Cecilie Kjensli står bak utvalget i butikken.
Kontakt eller les mer om Cecilie her

Anonym pakke

Vi vet at diskresjon er viktig for deg.
 Les om hvordan pakken sendes her

Åpent kjøp

Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Les flere gode grunner til å handle hos oss

Rask levering

Vi sender normalt ut varer hver dag.
Les mer om frakt og levering her

Trygg handel

Din sikkerhet er svært viktig for begge parter.
Mer om betaling og personvern her

Få kr. 100,- i rabatt!

Meld deg på nyhetsbrev, og få kr. 100,- i rabatt