Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

GAVEPAKKE! Womanizer Pro40, glidemiddel, gaveeske

GAVEPAKKE! Womanizer Pro40, glidemiddel, gaveeske

ORGASMEGARANTI! Kjøp klitorisstimulatoren Womanizer Pro40 og få glidemiddel med på kjøpet!

 • Womanizer Pro40 stimulerer klitoris på en unik måte. Få orgasme lett som bare det!
 • Deilig å bruke alene eller sammen med partner
 • Oppladbar og vanntett
 • Gratis glidemiddel som gjør opplevelsen enda bedre, følger med på kjøpet
 • Womanizer Pro40 har ORGASMEGARANTI!

Les hele beskrivelsen her

Lagerstatus: På lager

Fra:

kr 1 097,00

kr 998,00

Pris som konfigurert:

kr 1 097,00

kr 998,00

Womanizer Pro40 klitorisstimulator hvit   +kr 0,00
Just Glide sexleketøy glidemiddel 20 ml   +kr 0,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert:

kr 1 097,00

kr 998,00

Detaljer

Detaljer

NB! Filmen viser originalen Womanizer Pro W500, den eksklusive utgaven av Womanizer med Swarowski krystall-detalj, som ble kåret til "Product of the year" - Erotix Award 2015. Womanizer Pro40 er en enklere og vanntett utgave, men gir like intense orgasmer og onaniopplevelser.

Orgasmefest
Dette vidunderet gir deg orgasme på en helt ny måte. Womanizer Pro40 vibrerer ikke, men sutter på klitoris – og niplene – gjennom berøringsløse og pulserende trykkbølger. Jeg hadde ikke trua i utgangspunktet, men har sjelden vært så glad for å ta feil, ha ha!

Jeg kom som en rakett i første testrunde, selv med “kvinnebedåreren” på lav styrke, for med dette leketøyet er det lett å komme igjen og igjen, hvis du er klar for mer. Om du ikke bruker den under hele kosestunden, vil den definitivt få deg i mål når du ønsker å gå av med et smell. Les bare hva en fornøyd kunde skrev til meg:

CECILIE!!! Dette er den beste jeg har kjent! Jeg kom 5 ganger tvert! Jeg tok den opp på 4. trinn, så ned, og så opp igjen. Bare elsker den altså. Det er bare såå bra at jeg spurte deg om råd! :)

Opphissende trykkbølger

Det rare med Womanizer er at når du skrur den på, og setter fingeren foran tuppen, så kjenner du nesten ingen ting. Den må omslutte klitoris så det blir helt luft-tett. Først da kan det skapes vakuum, som er en viktig forutsetning for at denne utrolige stimulansen skal kunne skje.

Foreløpig er det bare Womanizer som har denne typen stimuleringsteknikk, og selv om den kan høres litt skummel ut, er den det altså ikke på noen måte. Du kjenner ikke selve trykkbølgene, bare den deilige følelsen den gir og som ender i heftige orgasmer.

Helt ærlig, så grua jeg meg nesten til å prøve Womanizer Pro40, for jeg tenkte at hvis den må settes direkte på klitoris, så kan jo det bli litt vel mye. Jeg startet derfor forsiktig, og satte den mot brystvorten først. Etter tips fra en hot pornobabe-venninne som vet hva hun prater om, tok jeg en bitteliten dash glidemiddel på nippelen, for å gjøre opplevelsen enda bedre. Glidemiddel er undervurdert, men det er av folk som ikke vet sitt eget beste.

Selvbehag og partnersex
Jeg vet at vi damer er forskjellige også når det gjelder følsomhet i puppene, men jeg smeltet i hvert fall umiddelbart. Er du ikke kåt i utgangspunktet, noe for øvrig jeg var, så vil nok Womanizer få deg på glid. Jeg presset den lett fram og tilbake, og kjente blodrushet og varmen spre seg i kroppen. Hadde jeg fortsatt, ville det gått for meg tvert. Det gjelder jo bare å knipe til med underlivet samtidig som niplene får sitt.

Jeg ble fort fortrolig med apparatet og satte det mot tuppen av klitoris. Ikke rett på, men med hudfolden imellom. Jeg kjente hvordan klitoris svulmet opp – det følte nærmest som å ha hjertet bankende mellom bena, og det var omtrent umulig å holde orgasmen tilbake. Her kan man prøve seg litt fram, og ikke svi av alt med én gang. Har du nok selvkontroll, kan du veksle mellom å stimulere niplene og klitoris, bare for å drøye og for å nyte den deilige opplevelsen lenger.

Womanizer Pro40 er selvfølgelig ikke bare til selvbehag. Den er òg super å leke med for par. Poenget med sex er jo ikke å komme samtidig, heller. Den kan være litt vanskelig å bruke under selve pulingsen, da det ikke må komme luft mellom apparatet og huden, og det kan jo lett skje når man først er i gang.

Sjeldent digg
Senker dere farten, derimot, noe som er veldig deilig i seg selv, og lar pikken forholde seg rolig inne i G-punktsonen, samtidig som dama holder Womanizer mot klitoris og kniper til rytmisk rund penishodet, vil dere nok få en sjeldent digg opplevelse. Først kommer hun, og i orgasmekrampen kommer trolig han.

Er man damer som holder på, gjelder det samme prinsippet hvis man bruker fingrene eller en dildo innvendig. Dette funker også på egen hånd, og det er jo ofte når man er helt uforstyrra at man kan eksperimentere og ha det som best.

Orgasmegaranti
Womanizer Pro40 har orgasmegaranti, er oppladbar, kommer med oppbevaringsetui og ligger i en pen eske.

Produktinformasjon
 • Produsent: Womanizer
 • Stimulering: Trykkbølger og sugende bevegelser
 • Lydnivå: 42 dB
 • Materiale: Silikon, hard medisinsk plast og Swarovski-krystall
 • Størrelse: 16 cm
 • Regulering: Trinnvis, 8 innstillinger
 • Batteritype: Lithium ion-batteri, oppladbart via USB-lader
 • Rengjøring: Sugekopp tas av og vaskes med vann og mild såpe
 • Orgasmegaranti: Ja

Tilbake til toppen

Alltid på C·punktet

Spør Cecilie

Cecilie Kjensli står bak utvalget i butikken.
Kontakt eller les mer om Cecilie her

Anonym pakke

Vi vet at diskresjon er viktig for deg.
 Les om hvordan pakken sendes her

Åpent kjøp

Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Les flere gode grunner til å handle hos oss

Rask levering

Vi sender normalt ut varer hver dag.
Les mer om frakt og levering her

Trygg handel

Din sikkerhet er svært viktig for begge parter.
Mer om betaling og personvern her

Få kr. 100,- i rabatt!

Meld deg på nyhetsbrev, og få kr. 100,- i rabatt