Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

Fun Factory Bi Stronic Fusion pulsator vibrator lilla

Fun Factory Bi Stronic Fusion pulsator vibrator lilla

Rett og slett enestående! Se filmsnutten for å forså hvor bra denne vibratoren og pulsatoren fungerer.

  • Støter som en mann og gir dype deilige vibrasjoner
  • Den nærmest dunker seg innover på egen hånd
  • Er enkel å bruke, og er nesten lydløs
  • Et helstøpt og imponerende produkt
  • Du får et GRATIS oppbevaringsetui til 139,- med på kjøpet :)

Les hele beskrivelsen her

Lagerstatus: På lager

Før kr 2 137,00

kr 1 998,00

ELLER
Detaljer

Detaljer


I tillegg til følelsen av å bli pult med de herligste støt, nyter du klitorisstimulatoren som kjører sitt eget uavhengige løp.


Bi Stronic Fusion fra Fun Factory fusjonerer alt det beste du har drømt om i ett sexleketøy, derav navnet. Denne godsaken fra favorittleverandøren min, er det mest revolusjonerende sexleketøyet jeg har sett på årevis, og et av de deiligste jeg noen gang har testa.

Riktig nok ser Bi Stronic Fusion ut som en vanlig rabbit-vibrator, men det er den så langt ifra. Jo da, den tilfredsstiller både klitoris og G-punkt, men denne luringen vibrerer ikke i stav-delen; den støter, som en mann!

– Kona mi får noen vanvittige orgasmer med denne. Og jeg som mann blir vanvittig kåt av å se hvor deilig hun har det. Jeg misunner dere jenter som får flere orgasmer etter hverandre. (Hilsen fra en fornøyd kunde)

Orgasmisk fantastisk
Så heftig er denne “pul-seringen”, eller pulsator som modellen faktisk heter, at det faktisk gikk for meg før jeg hadde fått den ordentlig på plass, og da var jeg ikke i nærheten av å gi full gass engang. Jeg ble skikkelig tatt på senga, kan du si, enda jeg var alene, haha. Så digg er den!

Bi Stronic Fusion sender altså slagkraftige bølger gjennom selve staven, og hermer altså en penis' eller dildo penetrerende inn- og utbevegelser. Slår du den på og setter den mot åpningen, vil den nærmest dunke seg innover på egen hånd. Så vil du gå “rett på sak”, er det bare å kjøre på, og da gjerne med litt glidemiddel, hvis du ikke liker det litt røft, da.

Dobbelt så deilig
For en litt mykere start kan det være deilig å varme opp litt først. Hold den lille og myke vibratordelen mot klitoris til du er klar, først da lar du vidunderet penetrere og støte, fort eller sakte, innover. Du vil da kjenne at den nærmer seg G-punktsonen, og når den gjør det, treffer klitorisstimulatoren spot on, og omslutter klitoris mykt med de brede vingene sine.

Mykt eller hardt, kjapt eller langsomt – det bestemmer du selv, eller vedkommende som er så heldig å få bli med deg til sengs eller i dusjen. Bi Stronic Fusion er selvfølgelig 100 prosent vanntett, og oppladbar. Ikke bråker den heller, og akkurat dét er ganske utrolig, for som regel gir sexleketøy med mye krefter en del lyd fra seg.

Helt overlegen
Produsenten, Fun Factory, er uten tvil den ledende innen sexleketøy, og med denne nyskapende rabbit-pulsatoren har de overgått seg selv. Nok en gang beviser denne fargerike tyske produsenten at de er innovative og kvalitetsbevisste, og tro mot sitt eget konsept. Selve pulsatorteknologien har de som eneste sexleketøyprodusent rådet over i noen år, men først nå kommer den til sin fulle rett.

Bi Stronic Fusion er virkelig et helstøpt og imponerende produkt. Den er så funksjonell og grundig gjennomtenkt, med alle sine små finesser. Jeg digger at det er nytelsen som står i fokus for dette leketøyet, og at den ikke har en app som er trenden nå for tida i bransjen. Vi er vel opphengt nok som det er med telefonen, og burde strengt tatt holde den unna senga.

Slik styrer du den
Bi Stronic Fusion har to motorer som styres med hver sin knapp, og en drøss av kombinasjoner du kan velge i mellom – hele 64, faktisk. Liker du spesielt godt én kombinasjon, holder du den røde “Fun”-knappen inne i 3 sekunder. Da lagres den til neste gang du tar leketøyet i bruk. Du kan selvfølgelig slå motorene helt av. Hold knappen for den delen du vil at skal være rolig, inne i et halvt sekund. Det samme for å slå den på igjen. Skal du på reise eller gjemme den, bruker du den smarte tastelåsfunksjonen. Da unngår du at den slår seg på uønsket.

Bi Stronic Fusion er intuitiv å bruke, men ta vare på instruksjonen for sikkerhets skyld. Den kan være god å ha, hvis du er for opphisset til å tenke klart.


Produktinformasjon
•Modell: Rabbit vibrator og pulsator
•Størrelse: 21,7 cm x 3,8 cm
•Lydnivå: Svakt
•Materiale: Medisinsk silikon
•Vanntett: Ja
•Oppladbar: Ja
•USB-lader følger med
•Interface: 3 knapper
•Brukermanual: Engelsk og tysk
•Produsent: Fun Factory

Tilbake til toppen

Alltid på C·punktet

Spør Cecilie

Cecilie Kjensli står bak utvalget i butikken.
Kontakt eller les mer om Cecilie her

Anonym pakke

Vi vet at diskresjon er viktig for deg.
 Les om hvordan pakken sendes her

Åpent kjøp

Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Les flere gode grunner til å handle hos oss

Rask levering

Vi sender normalt ut varer hver dag.
Les mer om frakt og levering her

Trygg handel

Din sikkerhet er svært viktig for begge parter.
Mer om betaling og personvern her

Få kr. 100,- i rabatt!

Meld deg på nyhetsbrev, og få kr. 100,- i rabatt