Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

Fun Factory Smartballs Duo vaginakuler sort

Fun Factory Smartballs Duo vaginakuler sort

For bedre nytelse! Trim for underlivet gir sterkere orgasmer, økt muskelkontroll og forhindrer inkontinens.
  • Vaginakuler er i hovedskak til for å stramme opp underlivet
  • Treningen gir bedre nytelse på sikt
  • Kan selvfølgelig ha en opphissende effekt
  • Bruke de gjerne sammen med vibrator
  • Rengjøres med mild såpe og vann

Les hele beskrivelsen her

Lagerstatus: Utsolgt

kr 239,00
Detaljer

Detaljer

Trigger muskulaturen
Smartballs Duo er faktisk smart å benytte for å stramme opp skjede- og bekkenmuskulaturen. Særlig etter fødsel, men også for å hindre bekkensmerter og inkontinens. Det er nemlig ikke tull når damer sier at de ler så de tisser på seg. Muskulaturen i kroppen blir slappere etter hvert som du blir eldre, og i likhet med resten av kroppen, bør også underlivet ditt holdes form.

Smartballs Duo består av to egg med en metallkule rullende rundt inne i hvert egg. Metallkulene får fart gjennom kroppens naturlige bevegelser og er belagt med silikon både utvendig og innvendig for at egget ikke skal avgi klang under bruk.

Sterkere orgasmer

Fordelen med å trene smidigheten i skjede- og bekkenmuskulaturen er ikke bare for å forhindre inkontinens, men også for å få mer ut av sexen. Har du kontroll på underlivsmusklene og kniper mens du har deg, vil du kunne forsterke orgasmen og få mer ut av hyrdestunden.

Legendariske egg

- Har dere sånne egg til å putte inni? spurte den knisende damen meg på ett homeparty. Hun hadde nemlig hørt at eggene kunne sende damer til himmels, men hun var litt usikker på hvordan. Det hun ikke hadde fått med seg, var at eggene sliter med å leve opp til sitt rykte, i alle fall når det kommer til nytelse.

Ben Wa-kulene - bedre kjent som kinesiske egg - er kanskje det mest myteomspunnede sexleketøyet i verden. Legenden sier at japanske kvinner puttet kulene inn i skjeden, lente seg tilbake og lot dem rulle rundt til de så stjerner. Mest sannsynlig var de kinesiske eggene laget av elfenben, og damene puttet dem inn under samleiet, kanskje for å kjenne seg mer fylt opp.

Brukes gjevnlig

Ingenting kommer av seg selv, så du må selvfølgelig bruke Smartballs Duo jevnlig for å oppnå effekten. Sett de inn når du kommer fra jobb, gjerne sammen med litt glidemiddel. Bruk de til husarbeidet eller på trening. Er du bedagelig anlagt, kan det være behageligere å legge trimmen til soverommet. En liten hyrdestund med vibratoren utvendig og kulene inni gir knipeøvelsene en ny og motiverende vri. Om ikke annet kan du jo trene litt til kaffen under dagsrevyen og resten av tv-kvelden.

Trening for underlivet

Selv om Smartballs først og fremst er beregnet til å trene opp underlivet, så har de også et nytelsespotensial, men da bør du ha godt med tid. Jeg har hørt en dame som løp rundt på jobben en hel dag uten at noe skjedde. Overraskelsen var derfor stor da orgasmen kom på den humpete bussturen hjem. Om historien er sann, vet jeg ikke, men det skader jo ikke å prøve.

Produktinformasjon

  • Produsent: Fun Factory
  • Diameter på hvert egg: 3,6 cm
  • Materiale: Silikon
  • Rengjøres med mild såpe og vann

Tilbake til toppen

Alltid på C·punktet

Spør Cecilie

Cecilie Kjensli står bak utvalget i butikken.
Kontakt eller les mer om Cecilie her

Anonym pakke

Vi vet at diskresjon er viktig for deg.
 Les om hvordan pakken sendes her

Åpent kjøp

Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Les flere gode grunner til å handle hos oss

Rask levering

Vi sender normalt ut varer hver dag.
Les mer om frakt og levering her

Trygg handel

Din sikkerhet er svært viktig for begge parter.
Mer om betaling og personvern her

Få kr. 100,- i rabatt!

Meld deg på nyhetsbrev, og få kr. 100,- i rabatt