Meny Rask levering - Åpent kjøp - Personlig service
Cecilie Kjensli

We-Vibe Rave G-punkt vibrator

We-Vibe Rave G-punkt vibrator

Anbefales! Solid G-punktvibrator som trikser fram de herligeste orgasmer lydløst.

 • Ergonomisk og deilig vibrator for klitoris og g-punkt
 • Gir dype vibrasjoner uten å bråke. Har en kraftig og god motor
 • Har 10 vibrasjonsprogram, og er lett å styre. Kan kobles mot internett via app
 • Bak designet står en norsk jente. Venninnen min Line, hurra! :)
 • We-Vibe Rave er en helstøpt og tvers igjennom flott vibrator!

Les hele beskrivelsen her

Lagerstatus: På lager

kr 999,00
ELLER
Detaljer

DetaljerG-punkt orakel

WooHoo! Har du sett så fin!? Deilig er den og - faktisk dødsdeilig! We-Vibe Rave er en sjelden god g-punktvibrator, som også er herlig for klitoris. Det er den asymmetriske utformingen som gjør den så spesiell, og den er ikke laget slik bare for å se elegant ut, men fordi formen har en funksjon.

Kroppen vår er ikke symmetrisk, og det er heller ikke underlivet eller vagina for den sakens skyld. G-punktet er heller ikke et punkt inne i skjeden, men et område som svulmer opp når du blir opphisset. Det ligger omtrent en fingerlengde inn i vagina, på baksiden av det vi ser av klitoris utvendig.

Oppskrift på G-punktorgasme
Trikset for å oppnå g-punkts orgasme er utrolig enkelt med en vibrator. We-Vibe rave gjør hele jobben, men det hjelper å knipe til med underlivet. Masser først klitoris med vibratoren til du er skikkelig kåt og klar. We-Vibe Rave har en kraftig motor, som gir så dype og gode vibrasjoner at du nesten må passe deg for ikke å komme for fort. Gjør du det, er det bare å fortsette ferden mot g-punktorgasmen.

We-Vibe Rave har en behagelig og avrundet hode, som er god for klitoris som nevnt, men vil du gå lenger fører du den halvveis inn i vagina. Dra den litt tilbake til du kjenner motstand, og vri den sakte til den ene eller andre siden, slik dama på illustrasjonen over gjør det. Gratulerer! Du har nå fått kontakt med g-punktet.

Knip knip knip

Knip så rundt vibratoren, og slipp opp. Knip og slipp om hverandre, også med rumpeballene. Før vibratoren sakte fram og tilbake, eller vri og vipp den opp mot venusberget. Bruk gjerne fingrene i tillegg på klitoris, og har du en partner får du han eller hun til å slikke deg.

Når orgasmen nærmer seg setter du opp styrken for en eksplosiv utladning, eller så reduserer du trykket og vibrasjonene for å holde på den herlige følelsen lenger. Veien til G-punktorgasmen er altså å knipe. Den asymmetriske fasongen til We-Vibe Rave gjør resten av jobben.

Norsk suksess
Det som er litt ekstra stas med denne deilige vibratoren som finner G-punktet lekende lett, er at det er venninnen min Line Iren Andersen som har designet den. Vi ble kjent da jeg var veilederen hennes den gangen hun tok Master i design på Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo, fordi det var ikke så mange professorer som hadde peiling på sexleketøy ;)

Etter endt studie startet Line sammen med Karianne Rønning Ellekrans opp sexleketøymerket Laid, og i 2015 ble de kjøpt opp av produsentene til de anerkjente vibratorene fra We-Vibe. Jeg er utrolig stolt og glad over hva disse to kule og flinke jentene har fått til. Snakk om å ha god karma!

Ternigkast sex

We-Vibe Rave oser av kvalitet. Den har den beste motoren et sexleketøy kan ha, uten å være støyende. Overflaten er trukket med myk og fløyelsaktig silikon. Innvendig er den av hard plast. Den er selvfølgelig oppladbar, men ikke 100% vanntett. Du kan vaske den lett i mildt såpevann, men ikke ta den med i dusjen eller badekaret.

Størrelsen er super, og fasongen er ikke bare funksjonell men også så lekker at We-Vibe Rave hører hjemme på nattbordet og ikke i skuffen.

We-Connect app
Med We-Vibe Rave kan du velge i mellom 10 forhåndslagrede vibrasjoner, og justere styrken på disse lett. Dette holder i massevis, men du kan og laste ned ”We-Connect” appen gratis, og lage flere vibrasjonsmønster hvis du synes dette er spennende. Appen er enkel å bruke, og hvis du har lyst kan du invitere partneren din eller den du har lyst til å leke med, til å laste den ned på sin telefon. På denne måten kan dere ha kontakt via internett.

We-Vibe Rave kommer med fyldig instruksjon, USB-ladekabel og oppbevaringspose i sateng.

Produktinformasjon

 • Produsent: We-Vibe / Standard Innovation
 • Motor: Har mye å gå på. Gir alt fra svake til kraftige vibrasjoner
 • Vibrasjonsmønster: 10 ferdigprogramerte. Du kan og laste ned en App for mere gøy via internett
 • Materiale: Silikon og hard plast i kjernen
 • Lengde: 19,3 Tykkelse: 3,1
 • Batteri: Oppladbart. Øko vennlig
 • Brukstid: 2 timer
 • Ladetid: 90 min
 • We-Connect App lastes ned her: (iPhone/iPad/iPod)  (Android)

Tilbake til toppen

Alltid på C·punktet

Spør Cecilie

Cecilie Kjensli står bak utvalget i butikken.
Kontakt eller les mer om Cecilie her

Anonym pakke

Vi vet at diskresjon er viktig for deg.
 Les om hvordan pakken sendes her

Åpent kjøp

Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.
Les flere gode grunner til å handle hos oss

Rask levering

Vi sender normalt ut varer hver dag.
Les mer om frakt og levering her

Trygg handel

Din sikkerhet er svært viktig for begge parter.
Mer om betaling og personvern her

Få kr. 100,- i rabatt!

Meld deg på nyhetsbrev, og få kr. 100,- i rabatt